Contact

Inleiding

Hier vind je een opsomming van de mogelijkheden om informatie uit te wisselen en in contact te komen met gelijkgestemden. We hopen je snel virtueel te mogen ontmoeten.

Ons sociale netwerk op Ning
Hier vind je groepen naar onderwerp, een chat, diverse forums en discussiemogelijkheden en vooral veel contact met andere gelijkgestemden. Gestart begin december 2009 dus helemaal actueel en actief met de laatste nieuwtjes!
Mailformulier
Voor reacties, vragen of bijdrages op deze site kun je het beste gebruik maken van het mailformulier. Ook voor het aanmelden van de nieuwsbrief kun je dit formulier gebruiken.
Nieuwsbrief
Wil jij elke maand een spetterende nieuwsbrief in je mailbox ontvangen met de laatste nieuwtjes en resultaten van zoektochten naar duurzame producten en andere avonturen, meldt je dan aan voor de nieuwsbrief. Een voorbeeld van de nieuwsbrief kun je bekijken via zokanhetook.web-log.nl Aanmelden kan via het mailformulier met de tekst "nieuwsbrief aan"en je e-mailadres. Wil je je uitschrijven mail dan een berichtje met de tekst: "nieuwsbrief afmelden" en je e-mailadres.
Hyves
Op Hyves hebben we een Zo Kan Het Ook groep die de mogelijkheid in contact te komen met de makers van deze site en andere gelijkgestemden.
Gastenboek
Via het gastenboek kun je je waardering over de site uitspreken of een ander kort bericht plaatsen. Let op: je e-mailadres wordt openbaar als je het invult.
Chatbox
De chat via de site is nog steeds open, echter is het handiger de chat van ons sociaal netwerk te gebruiken.
Forum
Het forum is nog beschikbaar maar handiger is om de groepen en forums op ons sociaal netwerk te gebruiken.
Nieuw: Profiel op Mindz

We zijn erg blij met je interesse en wensen je nog een fijne dag.

Deze pagina is voor het laatste aangepast op 6 december 2009.

Follow zokanhetook on Twitter