Kleding

Ervaringen

Keurmerken Kleding Aanbod

Inleiding

Hier vind je voorlopig één artikel waarin Remco zijn zoektocht naar lingerie met je deelt.

"Verjaardagslingerie" geschreven door Remco, februari 2008

Voor Danielles verjaardag had ik het idee om biologisch lingerie te kopen. Ik wist dat ze bij de H&M biologisch kleding verkochten en dacht wellicht hebben ze ook lingerie. Daar aangekomen vond ik helaas wel lingerie maar geen biologische en dus ben ik gaan vragen. Zoals zo vaak met de vraag "verkoop u ook biologisch produkten?" werd ik raar aangekeken. Er werd een telefoontje gepleegd, het antwoord was dat biologisch lingerie alleen via het internet te krijg is. Enigzins teleurgestelt ben ik een paar lingerie zaken afgegaan maar dezelfde vraag leverde steeds dezelfde vragende blik op, ik kwam dus niet verder.

Geen kaas gegeten

Toen herinnerde ik mij een artikel uit de Spits dat de C&A in 2008 honderd procent biologisch zou gaan, dus ik op naar de C&A. Een vriendelijke mevrouw stond mij te woord, ze had helaas geen kaas gegeten van biologisch kleding. Haar collega wist het ook niet en daarom suggereerde ze dat ik wel even kon bellen met de servicelijn van C&A. De medewerkster van de servicelijn wist mij te vertellen dat het filiaal in Alkmaar wel biologisch lingerie zou moeten hebben maar dat in het voorjaar zeker weten alle filialen voorzien zouden worden van biologisch kleding. Daar stond ik dan teleurgesteld en met lege handen.

Verrassing

Ik probeerde de laatste lingerie zaak in de buurt maar ook daar werd in eerste instantie 'nee, dat hebben we niet' verkocht. Ik was amper de winkel uit toen een medewerkster mij wat nariep: 'ze hebben het bij de Hema'. Na deze onverwachte wending ging ik met enige twijfel richting Hema. Het zal je niet verrassen als ik zeg dat ik het in eerste instantie niet kon vinden maar ook hier werd ik vriendelijk te woord gestaan door de dame van de klantenservice. Tot mijn stomme verbazing bleek er een hele stelling te zijn met biologisch katoenen produkten zoals handdoeken, bedlinnen, sokken en jawel, ook lingerie. Vantevoren had ik Danielles lingerie even bekeken voor de maat dus kon ik zo de juiste exemplaren uitzoeken. Ik kocht twee slips en een beugelbeha en zo was ik toch nog geslaagd!

Bedankt

We hopen dat je het leuk vond om te lezen, wellicht zullen in de toekomst meer avonturen met je delen.

Follow zokanhetook on Twitter