Vrije Tijd

Dagje Weg

Vakantie Vrije Tijd Uit Eten

Inleiding

Naast de Kleine Aarde in Boxtel zijn we nog geen duurzame dagjes weggeweest. Wel hebben we nog twee wensen staan, de beschrijvingen vind je hieronder. Suggesties zijn natuurlijk altijd welkom.

Blote voeten sensatie

In de zomer van 2009 gaan we (hopelijk) een keer het 'blote voetenpad' in de Veluwe lopen. De beschrijving: "Op blote voeten door het gras, een fijn bed grint, over de keien, door de modder etc. De pure sensatie van het voelen met de voeten." klinkt ons heel prettig in de oren.

Van onderen en van boven

Ergens in de krantenknipsel-doos ligt nog een artikel over een pad waarvoor je beter geen hoogtevrees kunt hebben. Het pad is namelijk gebouwd over en tussen de toppen van de bomen. Deze wandeling is geschikt voor elk seizoen dus zullen we, bij de start van het jaar 2009 als de drukke tijden voorbij zijn, wellicht eens in de hoogte van de boomtoppen de rust opzoeken.

De Kleine Aarde

We hebben tweemaal de Kleine Aarde in Boxtel (Brabant) bezocht, inclusief rondleiding en biologisch eten. Absoluut een aanrader, ook voor gezinnen met kinderen erg leuk! Bezoek de website van de Kleine Aarde (opent in nieuw venster) als je meer wilt weten.

Follow zokanhetook on Twitter