Vrije Tijd

Vakantie

Vrije Tijd Uit Eten Dagje Weg

Inleiding

Allereerst willen we aangeven dat wij duurzaam op vakantie gaan niet perse zien als een tentje in de natuur. Wij vinden vinden dat je overal naartoe moet kunnen gaan. Of het nu een ski-, cultuur-, of strandvakantie is. Vooralsnog houden we het dicht bij huis, voornamelijk vakantie in Nederland dus.

En nu maar op pad...

Tot nu toe zijn we samen tweemaal op vakantie geweest naar aan accomodatie die de naam 'duurzaam' verdient. September 2008 hebben we een week gelogeerd bij vegetarisch hotel/pension 't Strooie Huys te Schoorl. Heerlijke omgeving maar het appartement viel erg tegen.

Herberg Het Volle leven te Appelscha

Goede herinneringen hebben we aan ons weekendje weg te Appelscha, in Herberg het Volle Leven, een jaar of twee geleden. Twee dames runnen samen de tent en vooral het eten is werkelijk voortreffelijk. Wil je op de hoogte komen van wat er allemaal speelt rondom milieu en duurzaamheid dan vermaakt je je prima met de verzameling tijdschriften in de huiskamer rondom een knapperend haardvuur. Wil je frisse lucht dan sta je buiten bijna meteen in het bos en fietspaden zijn er ook zat. Nadeel is wel dat het Volle Leven wat lastiger met het openbaar vervoer te bereiken is, met een beetje conditie en doorzettingsvermogen is het echter wel de moeite waard!

Follow zokanhetook on Twitter
CancelCancel